learning-onlineE-learnings zijn digitale opleidingen die door cursisten op elk moment en overal waar zij beschikken over een internetverbinding gevolgd kunnen worden. Dus achter de pc op kantoor, maar ook op een mobiele telefoon of tablet thuis op de bank of in de trein. FN LearningSupport zorgt dat de leerstof op een creatieve, interactieve manier aangeboden wordt, waardoor leren leuker en dus effectiever wordt.

Waarom e-learning?

  • Effectief: cursisten worden verleid om te leren.
  • Doelgericht: een e-learning is gericht op één onderwerp.
  • Kort: een e-learning duurt niet langer dan 20 minuten. Is er meer leerstof, dan wordt de cursus over meerdere onderwerpen verdeeld.
  • Goedkoper: een e-learning vergt een investering, maar die verdient u snel terug, omdat uw medewerker minder lang afwezig is dan bij een klassikale cursus. En denk ook aan de tijd die u kwijt bent aan het telkens uitleggen van dezelfde informatie aan nieuwe medewerkers.

FN LearningSupport heeft een oplossing voor ieder budget. Zo kunt u gebruik maken van al gedeeltelijk ontwikkelde modules die alleen nog aan uw situatie aangepast hoeven te worden. Dat scheelt ontwikkeltijd.

En u kunt ook plaats huren op een reeds bestaande leeromgeving. U betaalt dan huurkosten zolang u er gebruik van maakt en als het opleidingstraject is afgerond, wordt het gebruik en dus de huur beëindigd. Hierdoor komen de kosten op uw balans als projectkosten in plaats van overhead.

Naast pure e-learnings biedt FN LearningSupport ook blended learning en hybride vormen van leren.